DenGodeKur.dk E-bøger

Nem slankekur – søgningen er slut

Der er et utal af forskellige slankekure på nettet, og man kan blive helt forvirret bare i søgningen efter én. Og arbejdet stopper ikke når man så har fundet den. Så skal man til at i gang med kalorieberegning, kostomlægning, lære nye retter at kende og meget andet. Det er besværligt, tidskrævende, og der er stor risiko for at man falder fra fordi det er for hårdt.

Derfor er man hele tiden på jagt efter en nem slankekur - men nu er søgningen slut.

 

En nem slankekur? Sig goddag til 5:2 kuren

5:2 kuren må være en favoritkandidat til titlen som den nemmeste slankekur nogensinde. Jeg har i hvert fald ikke før hverken prøvet eller læst om en kur der er nemmere. Kurens simple lille tvist ændrer den fuldstændig fra den traditionelle slankekur og gør den så helt utrolig nem. Se selv her hvor 5:2 kuren slår de andre:

 

Ingen kostomlægning:

En af de sværeste ting ved nye slankekure er at man skal til at lægge hele sin kost om, og finde ud af hvad man skal spise for at tabe sig. Raw-food? Så skal du lære at lave mad uden varme. Atkins? Farvel til kartofler, pasta og ris. Paleo? Hej hej sukker og mejeriprodukter.

Kort sagt - alt hvad du har lært om madlavning i dit liv (og det er alligevel lang tid) kan du godt glemme. Lyder det besværtligt? Det er det også, og det er grunden til at jeg aldrig har fået succes med de kure. Det er simpelthen for besværligt, især når man også har en familie som der skal laves mad til, og som ikke nødvendigvis vil med på den nyeste trendy-kur.

 

Men med 5:2 kuren er det helt anderledes. 2 dage om ugen skal du godt nok faste. Det kan være lidt hårdt, men det kan klares. I hvert fald skal du ikke lære en masse nye opskrifter at kende. Og de sidste 5 dage? Du skal bare spise helt som normalt. Du behøver faktisk ikke ændre på en eneste af de opskrifter du kender.

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det faktisk ikke. Selvfølgelig er det sundere hvis du holder dig fra sovsen og skipper desserten. Men du behøver ikke. Kuren er så effektiv at du både kan have dessert OG tabe dig. Og så er 5 2 kuren ikke spor farlig

 

Det er en simpelt ting. Men det er grunden til at jeg ikke vil tøve med at kalde 5:2 kuren for den nemmeste kur.

Du kan læse mere om 5 2 Kuren og købe e-bogen her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dem sidste nye viden om kost og sundhed