DenGodeKur.dk E-bøger

Friskpresset juice giver energi om morgenen

Skrevet af Philip Løvland

Der er intet som at vågne naturligt. Fuglene kvidrer, solen skinner og man har fået begge sine rigtige ben ud af sengen. Men hvorfor ikke gøre den endnu bedre? Man går ud i køkkenet, finder sine friske og nykøbte appelsiner ind, tager sin juicer frem og finder et stort glas. Det er tid til friskpresset juice.

 

Juice kan fås i mange varianter, siden alle frugter, og endda nogle grøntsager, kan bruges. Man kan eksperimentere med blandinger, og finde sin helt egen favorit. Og hvad er det bedste ved det hele? Juice er både sundt og nemt at lave. Så bliver det ikke bedre. 

 

Juice kan drikkes hele dagen, men virker specielt godt om morgenen. Om morgenen har man brug for en masse energi, så man kan klare sig igennem dagen med et højt tempo. Og det vil ikke være ligesom andet juice man køber i butikkerne. Her bestemmer du helt selv hvilke goder du vil bruge, og du kan endda få det så friskt som overhovedet muligt. Med en slowjuicer gør man sundhed både nemt og sjovt. Og hvem vil ikke være sund og have det sjovt?

 

Med evnen til at lave friskpresset juice, kan du ikke kun overraske dig selv, men også dine venner og din familie. Hvis du lige har fundet en god blanding, eller har købt helt nye og friske frugter, vil dine bekendte være dig taknemmelig for sådan en oplevelse. Alle har brug for energi om morgenen, så i stedet for at give dit barn fortyndet og masseproduceret juice, hvorfor så ikke lave det selv? Kig f.eks. forbi minslowjuicer.dk, Danmarks største side om slow juicere for mere info om hvordan man selv laver juice.

 

At presse juice kan næsten blive en hobby. At være sund og frisk er meget vigtigt, men der er ingen grund til at gøre kedeligt og smagsløst. En juicer er meget nemt at håndtere, og man kan lærer hurtigt hvilke muligheder der står til rådighed. I stedet for kedelig morgenmad, med kedelig fortyndet supermarkedsjuice, så hellere tage en god sund appelsin, og lav sig selv et lille smagfuldt vitamin-shot. 

 

Friskpresset juice giver energi om morgenen. Det kan hjælpe med koncentration og energi til den lange skoledag, de hårde møder eller bare en lille løbetur om weekenden. Frisk frugt har massere af vigtige vitaminer og mineraler i sig, så en nem og lækker måde at få en lidt bedre morgen, er ved at udnytte hvor nemt det egentlig er. Det er anbefalet at man skal spise 6 frugter og grøntsager om dagen, og et glas sundt juice kan sagtens udgøre en af dem. De fleste af de 6 anbefalede skal helst være grøntsager, men det er stadigvæk intet problem. Gulerodsjuice smager også dejligt, og selvom man måske ikke kan lide det alene, kan man jo blande lidt med ingredienserne. Der findes mange millioner opskrifter af sunde og lækre muligheder i form af juice, så det er bare med at finde dem. 

 

Juice er en dejlig og forfriskende mulighed for sundhed. Med de mange nyudviklende teknologier bliver det nemmere og nemmere at lave lækker juice. Det er bare med at udnytte de muligheder, for det har ikke altid været så nemt. Juice giver massere energi, og det hjælper din dag helt fra morgenstunden.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dem sidste nye viden om kost og sundhed