DenGodeKur.dk E-bøger

Refusionspolitik

Her på DenGodekur.dk stoler vi på vores produkt. Faktisk har vi så stor tiltro til det at vi gerne vil sætte hovedet på blokken, og lade handling følge ordene. Vi har derfor en meget fair refunderingspolitik som du kan læse mere om her.

 

Hvad er du berettiget til ifølge loven:

Her på DenGodeKur.dk sælger vi digitale produkter, og de er således ikke omfattet af de normale betingelser om returret og fortrydelsesret. Reglerne her er sådan, at når først du har købt et produkt så fanger bordet, og du kan ikke lave dit køb om. Det skyldes at man ellers så bare ville kunne bestille produktet, downloade filen, og så anullere købet og på den måde få en gratis e-bog. Man kan sammenligne det med køb af CD'er eller DVD'er hvor man heller ikke kan få pengene igen hvis man bryder plomberingen.

 

Du kan godt få pengene igen - hvis...

Vi vil gerne gå lidt ekstra, og derfor har vi lavet en unik mulighed for dig for at få pengene igen. Det eneste vi beder dig om er at du giver produtket en reel chance. Får du ikke de resultater du forventer tilbagefører vi det fulde beløb, uden at stille kritiske spørgsmål. Om de manglende resultater skyldes at du ikke har fuldt rådene gør ikke noget. Vi beder dig heller ikke dokumentere at det ingen effekt har haft. Bare skriv til os efter de tidsfrister der er bestemt nedenfor og så refunderer vi beløbet.

Bemærk venligst - refunderingen gælder for folk der giver produktet en ærlig chance. Du kan derfor ikke få refunderet dit køb umiddelbart efter køb, eller før nedenstående tidsfrister.

Refundering af 5 2 Kuren - En Kur Der Dur

De store effekter ser man først efter noget tid på 5 2 kuren. Derfor beder vi dig vente 6 måneder fra køb før du kan bede om en refundering. Hvis du efter de 6 måneder ikke mener at 5 2 kuren har levet op til dine forventninger skriver du bare til os på info@dengodekur.dk med en besked om at du gerne vil have pengene igen sammen med dit ordrenummer, og så refunderer vi det fulde beløb uden at stille yderligere spørgsmål.

Bemærk at du skal skrive til os senest 8 måneder efter køb for at være berettiget til af få pengene retur.

Refundering af Low FODMAP Kost / Diet e-bog

Low FODMAP Diet giver hurtige resultater for de fleste, men for nogle tager det lidt længere tid, og for få procent kommer resultaterne aldrig - her skal andre midler til at behandle mavesmerterne. Derfor beder vi dig vente 12 uger fra køb før du kan bede om en refundering. Hvis du efter de 12 uger ikke mener at Low FODMAP Diet har levet op til dine forventninger skriver du bare til os på info@dengodekur.dk med en besked om at du gerne vil have pengene igen sammen med dit ordrenummer, og så refunderer vi det fulde beløb uden at stille yderligere spørgsmål.

Bemærk at du skal skrive til os senest 20 uger efter køb for at være berettiget til af få pengene retur.

Eksempler på stillede spørgsmål om refundering

Her kan du se nogle eksempler på hvornår du kan få refunderet dit køb

Jeg har lige købt bogen men gider ikke have den alligevel - kan jeg få pengene igen?

Nej, jvf. vores politik kan du desværre ikke få pengene igen umiddelbart efter et køb er gennemført.

Jeg har købt 5 2 kuren for 6 måneder siden men jeg startede først på kuren sidste måned. Kan jeg få pengene igen?

Ja, selv om du første er startet på kuren for en måned siden kan du godt få pengene igen da det er 6 måneder siden du gennemførte dit køb

Jeg har købt Low FODMAP Diet for 12 uger siden men har ikke fulgt rådene da jeg synes det virkede for svært. Kan jeg få pengene igen?

Ja, selv om du ikke har fuldt nogle af rådene i bogen kan du godt få pengene igen da det er 12 uger siden du gennemførte dit køb

Jeg har ryttet op i min mail og set at jeg for et år siden købte bogen om 5 2 kuren som jeg siden har glemt alt om. Kan jeg få pengene igen?

Nej, da det er over 8 måneder siden at du gennemførte dit køb kan du desværre ikke få pengene igen, jvf. vores politik.

Jeg har købt e-bogen, læst den og synes ikke den var god. Kan jeg få pengene igen?

Nej, jvf. vores politik kan du desværre ikke få pengene igen før den påkrævede tid er gået. Vi håber du vil give rådene i e-bogen en chance alligevel, også selvom du ikke kan lide sproget.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dem sidste nye viden om kost og sundhed